Ny bur

Den förra buren som var i bilen var en dubbelbur, vilket egentligen inte behövs med en hund i hushållet, så för att göra lite plats i bilen så vi också kan få in en barnvagn införskaffades en Single Large Mim hundbur istället :) vi hade Large innan, fast då en dubbel.

(null)

(null)

Kommentarer :

#1: Angelica

Hej! Bara en nyfiken fråga - vad har ni för bil? :-D Letar bur som ska rymmas tillsammans med barnvagn och er lösning såg ju bra ut!

Svar: Hej, vi har en Honda Civic Tourer -15 😄 Det fungerar jätte bra med den lösningen med hundbur och barnvagn, och det kommer funka ännu bättre när liggdelen byts ut mot sittdel :)
Karins matte, Jennie

skriven
#2: Ellen

Hej!
Har du en hane eller hona?
Tycker du att buren passar din hund, tänker mest om den känns för låg och trång?
Vi är inne på att köpa denna bur till våra labbe tik. Men är osäker på storleken...

Mvh Ellen :)

Svar: Hej! Har en tik, 52cm hög och 23 kg. Tycker den passar alldeles perfekt (med råge) för henne, dock så står hon aldrig i buren utan ligger till 99% när hon är i den och lägger hon lägger sig som en liten kringla :) Hon använder drygt hälften av burens golvyta när hon ligger ner.

Ibland står det burar färdigmonterade i affärer så du kanske kan prova, alternativ så kanske du kan efterlysa på fb och hitta någon har en L-bur (single eller dubbel med mellanvägg) som du kan få testa hur din hund får plats i en sån burstorlek 😁
Karins matte, Jennie

skriven

Kommentera inlägget här :