Märta-Maj

Mitt liv tillsammans med Olde English bulldog, Rocketbulls Martha-Maj

Lördag och en underbar dag

Publicerad 2018-01-27 20:21:05 i Hundliv

Vaknade vid 12 och kände att jag behövde ta en promenad, ringde till en kompis och frågade om hom ville traska ner till centrum och ta en fika. Promenaden ned gick så bra, hundmöten inga problem och inge dragande i kopplet. Inne på fiket låg Märta ned och vilade under tiden vi satt där. Massvis med människor, barn som sprang, andra hundar (varav en gick fram och morrade mot Märta). 

Efter det gick vi till arken (Märta drog mig dit) valde ett ben och snattade ett kex som matte fick betala. När vi var klar åkte vi buss hem, inga problem det heller, Märta satt still när folk gick förbi henne. Hon är så duktig, lillhjärtat <3 är så otroligt stolt över hon :) 


(null)
(null)

(null)

Löp på G?

Publicerad 2018-01-25 22:47:01 i Hundliv

Åh nej... jag och Märta som ska tävla i februari och jag tror att hon ska börja löpa snart.. det är 6 månader sedan sist men hoppas att det är minst 1 månad kvar innan det drar igång  (null)

Snö, bad och förtvivlad

Publicerad 2018-01-24 22:41:00 i Hundliv

På morgon promenaden fick Märta snö på näsan och på kvällen var det dags för simningen. Alla som känner Märta vet att hon är en tyst vovve (iallafall till rösten) dock kan hon kan tjata ihjäl en med blicken och kroppsspråket. De få gånger Märta låter är när hon ser på fotboll eller vill jaga grannens katt (men inte får). Nu har hon även bestämt sig för att låta när hon får stå och vänta mellan simturerna, tog och spelade in det vackra läter som Märta-Maj gör ifrån sig :) 
(null)
 
(null)
 
 

Träning

Publicerad 2018-01-16 15:36:00 i träning

Efter att matte har haft klickerkurs får Märta träna själv, det tycker hon är roligt :) När vi åkte hem så köpte jag mat från Max, och Märta-Maj blev himla sugen på pommes  
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 

Simning

Publicerad 2018-01-15 15:33:00 i Sjukdomar & Åkommor

Märta simmar fortfarande varannan vecka, nästa gång ska jag försöka komma ihåg att spela in hur hon låter när hon måste stå och vila i vattnet (eftersom hon inte är betrodd att kliva upp då jag aldrig skulle få ner hon igen)  (null)

(null)


Husses bushandskar

Publicerad 2018-01-12 15:30:29 i Hundliv

Det har varit fullt upp med tentaplugg sista höstterminen på utbildningen, därav lite uppdateringar :) men hä är Märta med husses jobbvantar, busfröken (null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela