Fjärr - ordförståelse

Idag körde vi igång lite med fjärr igen och gjorde lite ordförsåelse :) Karin blev hyperglad när hon fick träna lite 😍 och jag med såklart. 
 
Fokus på träningen var ordförståelse, hon var lite osäker med stå-kommandot, jag försökte tänkta bort att hon inte stod blixt stilla med baktassarna även om det var svårt då jag la in det kriteriet lite av farten när vi tränade - ganska osmidigt och inte så schysst då det inte var det jag hade tänkt att vi skulle träna :)
 
Jag förväntar mig inget tävlande under våren, men jag väntar ändå otåligt på att något nytt besked ska komma gällande den fronten. Dels så planerar jag själv arrangera en rallytävling i maj för Sundsvalls Brukshundklubb men det gäller också mitt eget tävlande så man kan försöka planera lite. Jag brukar alltid ha tävlings-årsmål att försöka klara av och det hoppas jag att jag kommer kunna få till under 2021 också, behöver nog lite tävlingar för att känna att vi "kommer vidare" eller iallafall veta vad vi behöver träna mer på. 
 

Välkommen

Den 17:e december blev familjen utökad med en tvåbent liten flicka ❤️ 

Karin är så fin mot Elise, hon är nyfiken men försiktig med hon, hon vill ligga nära och tar sig gärna ett slick eller två när hon går förbi 🥰 Det gulligaste är nog när Karin kommer med leksaker när bäbisen är ledsen och gråter, tyvärr så hjälper det inte så mycket i dagsläget haha. En och annan lekinvit har Karin bjudit på, tyvärr utan framgång det med haha. 

Idag tog vi vår första familjepromenad, det var riktigt skönt att få komma ut och lite  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fjärr dag 6,7,8, och 9

Dag 6
Fortsatte med 5 meter, idag var vi ute och det fungerade också bra med tekniken. 
 
Dag 7
Började med 3 meter men gick snabbt upp till att varva mellan 5 och 6 meter, gick väldigt bra :) 
 
Dag 8
Idag tog vi en paus från tränandet 
 
Dag 9
Idag fungerade ingenting (haha) hon var okoncentrerad, vilket syns då hon blir flåsar och väääldigt viftig på svansen. När hon är riktig fokuserad i stadga (ex när jag kör lite omvänt lockande) så slutar hon vifta på svansen, så vi körde några repitioner men fick lägga av sedan och testa imorgon istället 😊 Strax efter låg hon och blundade i soffan innan hon föll om kull och somnade, så hon behövde verkligen vila ❤