Summering

Ska sumrera lite vad som hänt sedan sist! 

Jag och Karin åkte till Kalix på kurs, som handlade om att förvalta och bygga på de egenskaper som min hund har för att göra den så bra som möjligt. 

Vi testade nya miljöer, lek med föraren och med andra, rädslor, sociala, hantering, av/på-knapp. Karin har väldigt bra egenskaper och behöver egentligen inte "öva" på nått, utan det gäller att förvalta hennes egenskaper och bygga vidare på det. Instruktören tyckte att hon var en bra hund och frågade om jag skulle kunna tänka mig att sälja henne. 

Roligt att bli tillfrågad men såklart inte ! ❤️

Dagis har påbörjats och det är jätte roligt att vara där, hon har kommit in fint i gruppen och läser snabbt av de andra hundarna. Visar sig snäll och undergiven utan att vara rädd, vilket känns som en otroligt fin egenskap. Hon är alltså ingen bråkstake! 

Kurs i brukslydnad har vi också hunnit med att börja, platsliggning startades kursen med vilket var svårt, men inte omöjligt. Fick kunskap att fortsätta träna det hemma även om vi inte riktigt har hunnit det. Idag (lördag) har vi bara tagit det lungt, vilket vi också måste lära oss. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :