Avancerad tävling

Imorse åkte jag och Märta till Nordmaling för att tävla dubbla starter i avancerd klass, en resa på drygt 40 mil totalt. Första starten klantade matte till det så vi förlorade -20 poäng extra, totalt fick vi 66 p och godkänt är 80p, hade jag varit lugn så hade vi fått 86p och kvalificetat resultat. Typiskt!! 

Andra starten gick hur bra som helst, Vi fick 93 p MEN Märta klev utanför bandet vilket betyder att vi diskade oss... hade hon inte gjort det hade vi hamnat på prispallen med första placering. Nu tar vi sommarlov från tävlandet och kör igen till hösten 😁. Oavsett resulat är jag otroligt nöjd över vår prestration 

(null)

BPH - inoff

Idag fick Märta vara med i utbildningen av en ny testledare :) Fick se en hund jag väl känner igen. En hund som inte bryr sig om andra okända människor nämnvärt och följer verkligen inte med någon frivilligt. Lek och godis har extremt högt värde för lillfröken :) okänd utklädd människa är inte skrämmande men hon reagerade på skrammel och skott mer än vad jag trodde hon skulle göra, dock så avreagerade hon väldigt snabbt så är ändå nöjd 😁 Det var roligt att hjälpa till! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mms choice

Nya trosor sydda till newfoundland Kira, :) Toppbetyg från ägaren  (null)

(null)