Titel RLD A

Igår tävlade vi i avancerad klass, två starter. Den första var kalabalik, men Märta tyckte de var roligt på plan och det var de viktigaste men det slutade med 46p av 100 haha. Andra gick betydligt bättre, 86p och därmed godkänt och en fjärdeplacering. Hade hon legat ner på den kalla sanden så skulle vi ha fått 96p och en första placering 😍 så tyckte hon var superduktig. 


En titel till och nu kan vi tävla i mästarklass, men tror vi vilar lite från tävlingarna nu, eventuellt att vi provstartar i slutet på mars,
Men få se :)  (null)

Rallylydnadsinstruktör

Idag blev jag godkänd instruktör på den teoretiska delen, efter kursen som löper sig mellan mars/april är jag fullt fjädrad instruktör :) kul. 

(null)

Spännande 2019

Om drygt 2 veckor åker jag och Märta och tävlar i Strömsund, får vi ett godkänt då så är vi uppflyttningsklara till Mästarklass (högsta klassen) men om vi får ett godkänt, så tror jag vi tar en liten paus från tävlandet, får vi inte godkänt så kämpar vi på ett tag till :D 
 
Tänkte istället underhålla oss med trix-meritering som är väldigt populärt i USA och är faktiskt en officiell gren där ! :) och den har nyss kommit till Sverige :D så spännande, men först.. en till godkänt i avancerad.