Försäkringsbolaget IF

Jag är så nöjd med mitt försäkringsbolag !!
Alltid trevliga och så bra att ha och göra med, det är aldrig något krångel med nått :-) kommer alltid ha IF, de må kosta lite mer än vad övriga gör men de är så fan mycket bättre också. as nöjd.
 
Samtalet varade i 4 minuter och fick ersättning på det jag efterfrågade om utan problem. vilket makalöst försäkringsbolag!

Friskförklarad ifrån Demodex

I Fredags blev Märta-Maj friskförklarad ifrån sin demodex!! 
Det är så otroligt jävla skönt att ha en grej avbockad ifrån listan.
Bara två saker kvar:
- Vaccinera emot gräsallergi
- Operera lös benbit i armbåge + rehabilitering.
 
Jag har tagit beslut om att ta ut Märta ifrån dagis tills armbågen är fixad, så hon inte blir så halt hela tiden då hon busar ihjäl sig... tycker de har blivit värre nu med hältan än vad de var tidigare, så hon blir hemma hos mor då jag jobbar dag, tills hältan är opererad och rehabiliteringen är så gott som färdig. 
 
Jag bad veterinären kolla i Märtas öra, tro på fan att hon ha åkt på öroninflammation och fått svamp i örat.. slår vad om att de har med badet att göra då hon doppade hela huvudet och jag inte fick ut all vatten i hennes öra efter simturen.. men hon har fått tabletter och nu, 3 dagar senare, är hon superfin i örat :)

Här är vi hos veterinären


Väntar på Doktor Åsa 


Idag fick Luna åka hem 

En helg fylld med massa tok

I helgen har jag varit i Sollefteå mestadels, där min pojkvänn bor och vi har lagat min bil.. då den fick 6 stycken tvåor på besiktningen, varav 3 stycken var lite allvarligare. 
Men helgen har varit kanon bra ändå :) mycket skoj och bus. 
 
Här sitter vi i garaget och kollar på när Husse-Johan mekar med bilen


Frös gjorde vi också...
 
Mys på mattan

"Åh nej.. inte laga bilden idag igen" tänker Märta
 
Efter vi hade kommit hem ifrån hockeyn möttes vi av en gossjuk hund