Lilla julafton

Idag firade vi lilla julafton hos min pappa och hans sambo. Min brorsson Emilio var också med :)  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer :

#1: Anonym

Hej! Stämmer det att du köpt Märta från rocketbull? Hamnade på hundarifokus där du hade skrivit det om jag inte förstod fel? Har själv en valp därifrån med mycket besvär och från vad jag kan se om man trycker på taggen hälsa/sjukdom eller vad det nu stod så har ni haft en oändlig resa med olika fel?? Det ser otroligt jobbigt ut både för er och vovven!

Svar: Hej!

Det stämmer att min hund är ifrån Rocketbulls i stockholm och tyvärr så är det väldigt många som har köpt hund därifrån som får sjuka hundar med både allergier och kroppsproblem (dåliga armbågar, pålagringar, höftproblem, spondylos mm) som både har vänt sig direkt till mig och som jag har hört talas om via folk som känner folk. Klart att det kommer friska hundar ifrån dem också, men jag anser att det är mer tur som ligger bakom friskheten än bra avel ifrån deras sida då de inte hälsotestar sina hundar och då antalet sjuka djur som dom har fött upp är oförlåtligt.

I märtas kull har jag letat fram 6 stycken kullsyskon (av 12) och majoriteten är död på grund av deras allergier och har problem med kroppen. Min Märta blir 6 år gammal, då min bror köpte hund därifrån (inte det smartaste han har gjort enligt mig eftersom han vet mycket väl vad jag anser om deras uppfödning) så frågade han varför hennes kull och kullar efter henne blivit sjuka för, deras svar var att de inte hade tillräckligt med kunskap då, men att de har de nu och att det bara var olyckligt. Min brors hund är snart två år gammal och har allergier och har haft demodex.Tydligen så har de inte tillräcklig kunskap nu heller...


Resan har varit jobbig och lång och jag vet att jag inte kommer att få se min Märta gammal, men vi tar en dag i taget och så länge hon tycker att livet är roligt och orkar så får hon följa med. Jag är hemskt ledsen att du har fått problem med din hund :( beklagar verkligen.
Märta-Majs matte, Jennie

skriven
#2: Anonym

Nämen åh så tråkigt allt låter! Har du fb? Skulle jätte gärna prata lite mer med dig!

Svar: Skriv till min mail så får du fb-information :) jennie.lindqvist@hotmail.se
Märta-Majs matte, Jennie

skriven
#3: Anonym

Skickade meddelande till dig på Instagram:)

Svar: Har tyvärr inte fått någon förfrågan på instagram!
Märta-Majs matte, Jennie

skriven
#4: Nathalie

Hej ! Jag har en hane på 5 år jag tror att Märta är hans syster ! Han är köpt i Stockholm från bullforce ! Född 11/7 2012 ! :)

Svar: Har inte fått någon meddelande förfrågan på
Instagram tyvärr!
Märta-Majs matte, Jennie

skriven
#5: Nathalie

Jag har skrivit till dig på Instagram Jennie ! Skulle så gärna vilja prata mer då min hane haft exakt samma problem och vi köpte 2 st men har fått avliva en :(

Svar: Svarat där!
Märta-Majs matte, Jennie

skriven

Kommentera inlägget här :