Möte med det andliga

Idag träffade vi på en kvinna som är andlig. Hon pratade på ganska mycket och berättade bland annat detta 

Märta-Maj
Pratar på ganska mycket på en gång och säger att hon "Älskar Hulda". Märta tycker om när det händer saker och ting kring henne och hon tycker verkligen om när vi bor i tält. Hon vill hemskt gärna ut och fjällvandra också. Hon tycker om när vi är ute på en grusplan och träna. Märta pratar också om att husse och matte är och kollar på hus, men Märta har redan bestämt var vi ska bo. Det är i ett ljust hus med pinnar. Hon berättade även att Märta tycker om valpar men vill inte ha några egna, utan de räcker med Hulda. Märta berättar också om att vi brukar åka till ett ställe på landet, där det finns mycket bilar och alla brukar vara där. Hon trivs bäst att ligga på en och tycker om nu när det börja bli varmt ute. Hon gillar att ligga i solen. 

Hulda-Lee
Hon berättade först att i Huldas tidigare liv så var hon en vattenhund, hon har alltid varit i arbete men det hände en olycka i vattnet och att hon säger att hon upplever stora vatten som någonting hemsk. I detta liv är hon lite mer layback, "född gammal" men uppskattar ändå att vi hittar på någonting. Hon tycker om när det låter "klick" då vi tränar. Hulda säger också att hon tycker om att använda näsan men tycker inte om hoppen. Hulda säger också att hon tycker om att vara på en grusplan men det går inte att tvinga henne att göra någonting, utan det måste ske med glädje.

Hulda-Lee tycker om att kolla efter fåglar. Hon är faschinerade av dom, tycker speciellt om de små röda i buskarna. Hon berättar också att det inte går så bra på utställningarna, även om hon själv tycker att hon är finast i världen. Hulda vill inte bli tjock, utan tycker om att hon är smal, Hulda tycker att Märta är lite för tjock. Hulda tycker om färgen röd och grön.
 
Hulda pratar om att hon har många syskon, men alla överlevde inte. Hon säger också att hon älskar valpar och vill gärna ha egna. Hon kommer förmodligen ha problem med skendräkighet. Hulda säger att hon har ont i magen ibland och att hon tycker om den hårda maten, hon vill ha 50/50 mjukt och hårt men utan gluten. Kvinnan berättar också att Hulda är väldigt fäst med Märta och hon kommer ha det svårt då hon blir ensamhund. Till sist säger hon att då Hulda blir gammal så kommer hon få artios i leder och tassar.
 
Båda hundarna pratar om en man i skägg som de älskar väldigt mycket... undra vem det kan vara <3 

Kommentera inlägget här :